Ziua 1
Sosire in Italia
Plecare din Bucuresti catre Italia (Bologna sau Venetia) si intalnire cu ghidul la iesirea din aeroport. Transfer cu autocarul la hotel. Cazarea la hotelul Vienna Ostenda 4* sau similar.

Ziua 2
Excursie la Rimini (inclus).
Mic-dejun. Plecare in excursia de jumatate de zi la Rimini. Rimini este un oras situat la Marea Adriatica. Este una dintre statiunile de pe litoral cele mai renumite din Europa (uneori numita Miami al Europei), datorita celor 15 km de plaja de nisip, peste 1000 de hoteluri si mii de baruri, restaurante si discoteci. Rimini este un oras fermecator din punct de vedere al artei, bogat in monumente romane si renascentiste. Cunoscut sub numele de La Marina, malul marii este primul motiv pentru cei ce vin la Rimini. Vizitarea centrului istoric incepe de la Arena Romana. Ramasitele acestui amfiteatru sunt ultimele marturii ale spectacolelor grandioase de gladiatori care au amuzat Rimini in secolul al III lea. Ca o dovada in plus a importantei orasului Rimini in timpul Romei imperiale continuam cu Arcul lui Augustus, o intrare monumentala in orasul roman din secolul I i.Hr. Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 3
Excursie optionala la San Marino.
Mic-dejun. Plecare in excursia de o zi la San Marino, unul dintre cele mai mici state din lume. Veti trece granita din Italia fara formalitati. Mica Republica San Marino de numai 61 kilometri patrati este independenta, cu propriul guvern si legi, chiar daca este complet inconjurata de Italia. Cel mai vechi stat suveran din lume, dateaza din secolul al IV-lea d.Hr. si este cunoscut ca fiind un mare producator filatelic. Le puteti face celor dragi o surpriza foarte placuta daca le veti trimite carti postale cu timbre produse in San Marino. Aveti ocazia sa admirati Palatul Valloni cu galeriile de arta si Palatul Guvernamental construit in stil neo-gotic. Dupa-amiaza puteti degusta vinuri traditionale si puteti face cumparaturi de branduri cunoscute in Outletul San Marino (Prada, DG, Versace etc). Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 4
Excursie optionala la Venetia
Mic-dejun. Plecare in excursia de o zi la Venetia. Orasul este construit pe 122 insule conectate prin 400 de poduri. Cele mai multe strazi venetiene sunt canale inguste, iar casele impunatoare par ca ies din apa. Una dintre principalele atractii al orasului este Marele Canal, care trece prin oras si are o lungime de aproximativ 4 km si o latime de 70 m. Canalul Mare duce la Piata Centrala din Venetia - Marco Polo. Plimbati-va prin Piata San Marco, unde puteti admira Palazzo Ducale, candva resedinta Dogilor si un simbol impresionant al puterii Republicii Maritime. Veti admira Campaniile San Marco sau Podul Rialto. Cand vizitati Venetia, nu trebuie sa ratati: Muzeul Peggy Guggenheim, un pahar de Prosecco sau o plimbare romantica cu gondola pe canalele pitoresti. Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 5
Excursie la Castelul Gradara Gabbice Mare (inclus).
Mic-dejun. Plecare in excursia de jumatate de zi la Gradara ce include vizitarea orasului si degustarea vinurilor traditionale din zona. Castelul Gradara este o cetate medievala, protejata de doi pereti, dintre care cel mai exterior se intinde pe aproape 800 de metri, facandu-i structura impunatoare. Castelul este unul dintre cele mai vizitate monumente din regiune si este scena evenimentelor muzeale, muzicale si artistice. Legenda spune ca aici a avut loc scena celebrei si tragice povesti de dragoste a lui Paolo si Francesca, prinsi unul in bratele celuilalt si ucisi de Gianciotto, sotul Francescei. Aceasta poveste de dragoste a fost imortalizata de Dante in Divina Comedie, transformand astfel castelul pentru totdeauna intr-un simbol al iubirii. Dupa-amiaza plecare spre Gabicce Mare. Acesta este un oras de-a lungul coastei de nord a regiunii Marche, la granita cu Romagna Marche. Se afla pe un mic golf numit Golful Ingerilor, in ultima portiune a Golfului Rimini, pe versantii nordici ai Muntelui San Bartolo, gazduind parcul natural omonim. Vizitati centrul orasului si va puteti plimba de-a lungul marii Conero. Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 6
Excursia optionala la Bologna.
Mic-dejun. Plecare in excursia de o zi intreaga la Bologna. Acest oras este unul dintre cele mai vechi si importante din Italia. Relevanta sa istorica si culturala il plaseaza in top 3 orase obligatoriide vizitat din Italia. Cu cea mai veche universitate din Europa (si foarte posibil din lume fondata in 1088), zeci de muzee si arhitectura impresionanata, Bologna este un oras foarte atractiv din punct de vedere turistic. Pornind de la cele doua turnuri, centrul istoric construit in secolul al XII-lea o sa va ofere posibilitatea de a admira capodoperele de arta si veti putea savura mancare delicioasa. Ne vom incepe calatoria din Piazza Maggiore, piata principala, adiacenta palatului regelui Enzo, unde a avut loc cea mai importanta parte a istoriei din Bologna. Apoi vom afla lucruri interesante despre bucataria traditionala italieneasca la unul dintre cele mai renumite parcuri alimentare specifice (www.fico.it) si vom degusta cea mai buna cafea. Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 7
Excursie la Pesaro Urbino (inclus).
Mic-dejun. Plecare in excursia de jumatate de zi la Pesaro, acest oras cu caracteristici unice care il fac un loc de mare interes turistic. Orasul Pesaro este al doilea ca marime din Marche si este un oras statiune cu 8 km de plaje. Dupa-amiaza plecare spre Urbino, unul dintre cele mai importante centre ale Renasterii italiene, fiind clasificat ca patrimoniu mondial de UNESCO in 1998. Vizita ghidata in centrul istoric, incluzand Palatul Ducale. Intoarcere pentru cazare la hotel.

Ziua 8
Zbor de intoarcere.
Mic-dejun.Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in Bucuresti.

*Numar minim de participanti 20 persoane.
*Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.


ACTE NECESARE:
Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii


Servicii incluse:
Zbor dus-intors Bucuresti-Italia cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport: 120 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hotel de 3* sau 4*
Mic dejun
Program excursii incluse: Rimini, Castelul Gradara si Gabicce Mare, Pesaro si Urbino.


Servicii neincluse:
Pachet cina 7 seri: 99 euro/pers.
Pachet 3 excursii optionale (zilele 3, 4 si 6): 169 euro/pers
Pachet COMBO (pachet 7 cine + pachet 3 excursii optionale): 259 euro/pers
Asgurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
Asigurare medicala si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers


CONDITII DE PLATA:
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei


Circuit Rimini 8 zile

vezi mai multe

Camera Dubla
Taxe de aeroport si combustibil 120 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 7 nopti hoteluri 3*
Mic dejun
Ghid turistic vorbitor de limba romana
Incluse:Rimini, Gradara,Gabicce Mare,Pesaro,Urbino
Transport Avion RYAN AIR Bucuresti - Venetia
Transport Avion RYAN AIR Venetia - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Rimini, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate