Circuit Cuba cu sejur Cayo Santa Maria

Toate Locatiile
de la
EUR 3998 00 EUR
2 adulti
Ziua 1
Sosire in Cuba
Sosire in aeroportul din Havana. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, veti fi transferati cu autocarul la hotelul Valentin Quinta Avenida 4* sau similar pentru cazare. In cazul unui zbor cu sosire devreme, se poate oferi optional excursia in Havana cu scurt tur de vizitare a orasului si o oprire de 20 de minute la hotel Nacional si pranz intr-un restaurant local din Havana Veche.

Ziua 2
Timp liber sau excursie optionala: tur oras Havana
Mic-dejun.Veti avea timp liber la dispozitie pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala, turul orasului Havana. Plecarea de la hotel se va face in jurul orei 09.00 pentru a admira cele mai importante obiective turistice: Piata Revolutiei, Bulevardul Malecon, Universitatea din Havana, Hotelul National din Cuba, El Capitolio. Excursia va continua cu o deplasare pietonala pentru a descoperi secretele din vechea Havana prin cele mai faimoase patru piete: Piata San Francisco, Piata Veche, Piata Armelor si Parcul Central. Veti ajunge si la faimoasele baruri El Floridita aa bar istoric, renumit pentru preparatele din peste si cocktail-uri deosebite si La Bodeguita del Medio. In continuare veti vizita Fortareata El Morro pentru a admira superba priveliste si pentru a face fotografii. Intoarcerea la hotel va fi in jurul orei 15.00. Cazare la hotelul din Havana. Posibilitatea de a participa la excursia opLLionala Tropicana Show.

Ziua 3
Timp liber sau excursie optionala Vinales
Mic-dejun. Veti avea timp liber la dispozitie pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala aa Vinales, provincia tutunului. Pe drum se va face o prima oprire pentru a savura o cafea la Los Barrigones, unde veti avea ocazia sa va familiarizati cu viata rurala. Dupa ce veti ajunge in Vinales, prima oprire va fi la Las Jazmines pentru a admira o frumoasa priveliste si pentru a putea face fotografii. Veti continua excursia catre Pestera Indiana. Vizita consta intr-o plimbare pe jos pana la capatul pesterii, unde se afla un rau subteran si veti avea parte de o scurta plimbare cu barca. Tot aici veti putea admira si picturile murale preistorice. Apoi veti face o oprire pentru a lua pranzul (inclus). Ultima oprire a excursiei va fi la plantatiile de tutun si la fabrica locala de tutun. Intoarcere la hotelul din Havana, unde veti fi cazati peste noapte.

Ziua 4
Cienfuegos (inclus)
Mic-dejun. Veti pleca din Havana spre Cienfuegos. Pe drum veti vizita Finca Turistica Fiesta Campesina, pentru a face cunostinta cu flora si fauna specifice zonei. Dupa ce veti ajunge in Cienfuegos, veti face un tur al orasului, care include cele mai importante obiective turistice ale orasului numit Perla Sudului. Veti avea ocazia sa faceti o plimbare pe bulevardul principal, sa petreceti putin timp la piata Parque Marti si sa admirati din exterior Palacio del Valle. Ghidul o sa va propuna variante de a lua pranzul (nu este inclus). Cienfuegos are o oferta variata de restaurante private numite Paladares, cu preturi pentru toate buzunarele. Cazare cu cina la Las Cuevas 3* sau similar.

Ziua 5
Timp liber sau excursie optionala Trinidad
Mic-dejun. Veti avea timp liber la dispozitie sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala aa Trinidad. Vizita va incepe cu Manaca Iznaga si faimoasa Finca cu renumitul Turn. Urmatoarea oprire va fi la Point Valle de San Luis pentru a admira privelistea creata de muntii Escambray si Marea Caraibelor. Turul orasului va continua cu o plimbare pietonala in partea veche din Trinidad (Cobblestones) incluzand Piata Mayor si Piata Real del Jigue. Veti ajunge si la un bar faimos, unde veti avea ocazia sa degustati miere savuroasa si cocktail de rom. Pranzul il veti lua intr-un restaurant local. Intoarcere la hotel pentru cazare cu cina.

Ziua 6
Santa Clara. Sejur Cayo Santa Maria
Dupa micul dejun, veti pleca spre Santa Clara pentru a vizita Piata Revolutionara, Che Memorial si trenul blindat. Urmeaza transferul in Cayo Santa Maria pentru a face check in-ul la hotelul Roc Casa del Mar 5* sau similar, unde veti petrece urmatoarele 5 nopti cu servicii ultra all inclusive.

Ziua 7
Sejur Cayo Santa Maria
Timp liber pentru relaxare.

Ziua 8
Sejur Cayo Santa Maria
Timp liber pentru relaxare.

Ziua 9
Sejur Cayo Santa Maria
Timp liber pentru relaxare.

Ziua 10
Sejur Cayo Santa Maria
Timp liber pentru relaxare.

Ziua 11
Zborul spre Bucuresti
In functie de orarul de zbor, autocarul o sa va conduca la aeroportul din Havana pentru zborul de intoarcere spre casa.


ACTE NECESARE:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizei in prealabil.

Servicii incluse:
Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hoteluri de 4*-5*:
- 3 nopti in Havana la hotel Valentin Quinta Avenida 4* sau similar;
- 2 nopti in Cienfuegos la hotel Las Cuevas 3* sau similar
- 5 nopti in Cayo Santa Maria la hotel Roc Casa del Mar 5* sau similar
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
Cina la hotel in zilele 4 si 5
Masa tip ultra all inclusive in zilele 6-10
Excursii conform program: Cienfuegos

Servicii neincluse:
Pachet excursii optionale (tur oras Havana, Vinales, Trinidad): 159 euro/pers
Tropicana Sow: 119 euro/pers
Asigurare medicala, storno si pandemie 1-69 ani: 51 euro/pers
Asigurare medicala, storno si pandemie 70-99 ani: 87 euro/pers
Bacsisuri pentru ghizi si soferi: 70 euro/pers
Viza de turist

Circuit Cuba si sejur Caya Santa Maria 11 zile

vezi mai multe

Camera Dubla, Ghid vorbitor de limba romana
Taxe de aeroport si combustibil
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 10 nopti la hoteluri de 4*-5*
Mic dejun
Cina la hotel in zilele 4 i 5
Masa tip ultra all inclusive in zilele 6-10
Excursii conform program: Cienfuegos
Transport Avion TURKISH AIRLINES Bucuresti - Havanna
Transport Avion TURKISH AIRLINES Havanna - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Cuba cu sejur Cayo Santa Maria, Toate locatiile, Cuba

Verifica tarife si disponibilitate