Circuit VIP Coasta de Azur si Riviera Italiana_VIP0224RIV

Toate Locatiile
Ziua 1
Zbor spre Italia.
Dupa sosirea in aeroport veti fi tranferati spre Coasta Ligurica pentru cazare la hotelul Loano 2 Village 4* sau similar.

Ziua 2
Nissa si Menton (inclus)
Mic-dejun. Franta va asteapta sa o descoperiti! Splendoarea sa atemporala, clima placuta, orasele fermecatoare, marea azurie si drumurile sinuoase dintre munti au inspirat multi artisti. Aici au trait si au lucrat Chagall, Monet, Picasso, F. Scott Fitzgerald si Hemingway. In continuare veti merge la renumita Piata de flori din Nisa, un loc de intalnire al florarilor, dar si al artizanilor din regiune. Cealalta jumatate a zilei o veti petrece vizitand Menton, acest sat relativ mic in care linistea si farmecul sunt omniprezente.

Ziua 3
Coasta Ligurica. San Remo si Dolceaqua ( excursie optionala)
Mic-dejun. Astazi veti experimenta Coasta Ligurica si frumusetile sale. Prima oprire : San Remo. Unul dintre cele mai atractive orase de pe Riviera Ligurica, de asemenea cunoscut ca si Orasul Festivalurilor si al Florilor. Mergeti pe bulevardul Corso Empress pana la Cazinou, admirati Teatrul Ariston si faceti o plimbare prin orasul vechi, La Pina. Veti continua spre orasul Dolceacqua: un minunat sat amplasat pe dealurile din Val Nervia, deoarece este considerat una dintre pietrele pretioase ale Rivierei Italiene.

Ziua 4
Timp liber sau excursie optionala Eze si Monaco (se achita la fata locului)
Mic-dejun. Calatoria de astazi va fi la Eze si Monaco-Monte Carlo. Prima oprire este la Eze, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din Regiunea Alpilor Maritimi. Impreuna cu Eze, veti vizita Fragonard, o parfumerie exclusiva si un producator de cosmetice renumit in intreaga lume. Plecare spre Monaco, un stat independent situat pe Coasta de Azur, renumit pentru stilul sau de viata exclusivist si promenade luxoase. Celebrul Casino de Monte-Carlo, Monaco Ville, sediul Parlamentului si al Printul, La roca sau Opera sunt unele dintre atractiile din timpul vizitei.

Ziua 5
Genova (inclus). Portofino (excursie optionala)
Mic-dejun. Plecare spre Genova. Vizitati orasul vechi, cel mai mare si cel mai bine pastrat oras medieval din Europa, inclus in lista UNESCO cu Portul Antico si cu cel mai mare acvariu din Europa. De asemenea, aici este casa lui Christopher Columb, principala poarta medievala a orasului, piata principala cu Fantana Ferrari, Palatul Dogilor, Catedrala Centrala San Lorenzo cu cripta unde sunt depozitate moastele lui Ioan Botezatorul. In continuare puteti participa la excursia optionala Portofino, oras frumos ca forma si culoare, cu portul sau cochet marginit de o piata cu case mici pastelate, vopsite cu galben, verde si albastru. A fost un sat mic de pescari ce dateaza din vremea Romei antice, iar astazi este unul dintre cele mai renumite destinatii turistice de pe Riviera Italiana, inclusa in lista UNESCO (in conditii meteorologice nefavorabile, plimbarea cu barca nu are loc).

Ziua 6
Torino - Timp liber sau excursie optionala (se achita la fata locului)
Mic-dejun. Plecare spre Torino. Veti face un tur in jurul pietelor mari, Piazza San Carlo, Piazza Castello si a doua cea mai mare piata din Europa, Piazza Vittorio, care ofera o priveliste asupra celui mai lung rau al Italiei, Po si asupra uimitoarei biserici Grand Madre.

Ziua 7
Cannes si Antibes ( excursie optionala)
Mic-dejun. Astazi veti calatori catre alte perle ale Rivierei Franceze: Cannes si Antibes. Veti vedea Cannes, al carui motto este - Viata este o vacanta. Magnificul bulevard Croisette de doi kilometri, cu palmieri, restaurante, cafenele, buticuri, plaje pitoresti, legendarul Palat al Festivalurilor - acesta este Cannes, un oras din care straluceste eleganta, farmecul si splendoarea. Dupa-amiaza veti vizita Antibes. Orasul vechi se afla pe malul Marii Mediterane si este o explozie de culori: fatadele crem ale caselor sunt incadrate de o vegetatie luxurianta intr-o paleta vasta de roz, galben, rosu sau violet. Micul port din L Olivette arata ca o carte postala de pe Riviera Franceza.

Ziua 8
Zbor de intoarcere catre Bucuresti
Mic-dejun. Este timpul sa va intoarceti acasa si sa va luati ramas bun de la Bella Italia. Veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre casa.
*Numar minim de participanti 20 persoane.
*Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.ACTE NECESARE:
Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii


Servicii incluse:
Zbor dus-intors Bucuresti-Milano/Genova cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport: 150 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hotel de 4*
Mic dejun
Excursii conform program: Genova si Albenga, Nissa si Menton


Servicii neincluse:
Pachet cina 7 seri: 99 euro/pers.
Pachet 3 excursii optionale (Sanremo si Dolceaqua, Portofino, Cannes si Antibes): 189 euro/pers
Bacsisuri pentru ghizi si soferi
Taxa locala: aprox. 3 euro/persoana/noapte (se achita la fata locului)
Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 33 euro/pers
Asistenta medicala si storno pandemie 70-99 ani: 54 euro/pers


CONDITII DE PLATA:
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului,nerambursabil in caz de anulare
Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei


Circuit Coasta de Azur si Riviera Italiana 8 zile

vezi mai multe

Camera Dubla, Cazare 7 nopti hotel 4*
Taxe de aeroport si combustibil 150 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Mic dejun
Ghid turistic vorbitor de limba romana
Incluse:Nisa si Menton,Genova
Transport Avion Bucuresti - Genova
Transport Avion Genova - Bucuresti

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare