Despre noi

Cine suntem

Premio Travel Holidays

         PremioTravel Holiday S.R.L, cu sediul în București, face parte din PremioTravel Group, având birouri și sedii în 17 țări europene precum: România, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Austria etc. 

 

          In luna mai 2012, agenția noastră își deschide porțile în România introducând pentru prima data pe piata turistică un nou circuit cultural din Turcia: Coasta Licia. Pornind la drum cu Turcia, anual am adăugat noi destinatii în portofoliul nostru și am reușit să orgnizăm pentru turiștii noștri vacante de vis, cu servicii de calitate la prețuri avantajoase.

 

          Ne ocupăm personal de verificarea fiecărei destinații pe care o oferim, deoarece considerăm că fiecare client care rezervă o vacanță prin intermediul PremioTravel trebuie să aibă siguranța că totul se va desfășura în concordanță cu programul stabilit înainte de plecare. Consultanța calificată, încrederea reciprocă, calitatea și siguranța, toate acestea fac parte din lista noastră de priorități în vederea organizării unei vacanțe reușite pentru clienții noștri.

vezi mai mult